Ankara Büyükşehirden bir iftar da benden kampanyası

ANKARA BÜYÜKŞEHİRDEN 'BİR İFTAR DA BENDEN' KAMPANYASI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahiplerinin iftar sofralarını donatmak için yeni bir kampanya başlattı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi BELPA A.Ş. Mutfağında pişirilecek sıcak yemekler hem iftarda hem de sahurda Başkentlilerin sofralarına taşınacak.

Kampanyaya katılmak isteyenler, “www.iftarver.com” adresi üzerinden 15 TL karşılığında, ihtiyaç sahibi Ankaralıların sofrasına ulaştırılmak üzere iftar menüsü satın alabilecek.

HEM İFTARDA HEM SAHURDA...

Günlük kazançla geçinmek zorunda olan ve faaliyetleri yasaklanan kağıt toplayıcısı aileler başta olmak üzere; sokağa çıkması kısıtlanan 65 yaş üstü dar gelirliler, yemek yapacak kimsesi bulunmayan vatandaşlar ile kazancı kaybolmuş, geçim sıkıntısı çeken ailelere yemek dağıtımı yapan BELPA Mutfağı, Ramazan ayında da hem iftar hem de sahur için sıcak yemek paketleri hazırlayacak.

"6 MİLYON TEK YÜREK OLUYOR, İFTAR SOFRASINDA BULUŞUYOR" 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise, iftar sofralarını özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşların ayağına götürecek kampanyayı sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

Yavaş, Ramazan ayı mesajında “6 Milyon Tek Yürek oluyor, iftar sofrasında buluşuyor. Mübarek Ramazan ayının bereketini birlikte paylaşıyor, iftarda ekmeğimizi bölüşüyoruz. Beraber olacağımız nice iftar sofralarında görüşmek dileğiyle...” ifadelerini kullandı. 


Yorum Gönder

Yorumlar