Anne ve Babasını ayırmak isterken babasını öldürdü

ANNE VE BABASINI AYIRMAK İSTERKEN BABASINI ÖLDÜRDÜ

Ankara'nın Mamak ilçesinde 15 yaşındaki bir çocuk, annesini silahla tehdit eden babasına engel olmak isterken babasını başından vurdu..

Ankara'nın Mamak ilçesinde 15 yaşındaki genç, annesini öldürmek isteyen babasına engel olmaya çalışırken yaşanan arbedede babasının silahla vurularak ölmesine sebep oldu.

Olay gece geç saatlerde Ankara'nın Mamak ilçesi bir binanın 2. katındaki Ünsal ailesinin evinde meydana geldi. 17 yıldır eşine siddet uyguladığı anlaşılan  Hakan Ünsal (40), henüz bilinmeyen bir nedenle eşi S. Ünsal ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle  silahını çeken H. Ünsal eşini öldürmek istedi.

Annesini yaşatmak isterken babasız kaldı

Annesi ile babasının tartışma seslerini duyan 15 yaşındaki M. Ünsal ise içeriye geldiğinde babasının annesine öldürmek için silahını doğrulttuğunu gördü. Korku ve paniğe kapılan M. Ünsal, annesinin hayatını kurtarmak için hızlıca babasının elindeki silaha sarılarak ateş etmesine engel olmaya çalıştı. Bu sırada baba ile oğul arasında yaşanan arbedede ateş alan silahtan çıkan mermi baba H. Ünsal'ın başına isabet etti. Başından yaralan H. Ünsal, kanlar içerisinde yere yığılarak hareketsiz kaldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptığı incelemede yerde hareketsiz kalan Hakan Ünsal'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri ise babasının ölmesine sebep olan oğul M. Ünsal'ı gözaltına alırken cinayet silahını gözetim altına aldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin evin içerisinde yaptığı çalışmaların ardından hayatını kaybeden 40 yaşındaki H. Ünsal'ın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.


Yorum Gönder

Yorumlar