Güvenparkta dolmuşlara yol göründü...

GÜVENPARK'TA DOLMUŞLARA YOL GÖRÜNDÜ...

Güvenpark dolmuş duraklarını, Kumrular Caddesi’nin sonunda eski Teknik Araştırma Uygulama Genel Müdürlüğü binasının yerine yapılacak olan caminin altına taşımaya hazırlanan Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), proje için ilk adımı attı.

Güvenpark dolmuş duraklarını, Kumrular Caddesi’nin sonunda eski Teknik Araştırma Uygulama Genel Müdürlüğü binasının yerine yapılacak olan caminin altına taşımaya hazırlanan Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), proje için ilk adımı attı. ABB bu kapsamda Türkiye Diyanet Vakfı ile protokol imzalayacak. Protokol imzalanması için Meclis’ten yetki verilmesine ilişkin Başkanlık Yazısı, dün Birinci Başkanvekili Fatih Ünal başkanlığında yapılan ABB Meclisi ocak ayı son oturumunda görüşüldü.

KEÇİÖREN METROSU İÇİN TAŞINACAKLAR

ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın imzasıyla gelen Başkanlık Yazısı’nda, Keçiören metrosunun Kızılay’a uzatılması çalışmaları kapsamında Güvenpark’a istasyon yapılması ve tünel açma makinesinin yer altından çıkarılması için Güvenpark’taki dolmuşların taşınması gerektiği belirtildi. Bunun için de dolmuşların depolanması ve vatandaşlara hizmet verebilmesi için ilk etapta Kumrular Caddesi’nin sonunda yer alan Türkiye Diyanet Vakfı’na ait 4 bin metrekarelik alana taşınmasının, ilerleyen süreçte de bu alana yapılacak caminin altına katlı otopark yapılarak dolmuşların da burada hizmet vermesinin amaçlandığı kaydedildi.

OY BİRLİĞİYLE YETKİLENDİRİLDİLER

Başkanlık Yazısı’nda Türkiye Diyanet Vakfı’na ait olan arazideki caminin ve cami yapısının altında dolmuşların depolanacağı katlı otoparkın imali, hizmete açılması, işletilmesi ve yapılacak harcama işlemlerine esas hazırlanacak protokollerin imzalamasına yönelik ABB Başkanı veya görevlendireceği ilgili Genel Sekreter Yardımcısı’na yetki verilmesi talep edildi. Yazı, tüm partilerin oy birliğiyle kabul edildi. Daha önce projeyi anlatan ABB Başkanı Mansur Yavaş, caminin altına iki kat inmeyi planladıklarını belirterek, “Dolmuşçu esnafı da razı, kendileriyle görüştük. Dolmuşlar, Teknik Araştırma Uygulama Genel Müdürlüğü’nün oraya gidince Güvenpark’ı da park yapacağız” demişti.

Hürriyet Ankara - Murat Yılmaz

Yorum Gönder

Yorumlar

Suscipit nobis dolores perferendis quo eligendi dolores aut. Deserunt est corporis ut et qui blanditiis.

Porro quis temporibus eum odio velit eos.

Molestias repellat quaerat ut placeat accusantium perspiciatis quia.

Ut inventore est qui eum earum dignissimos. Beatae in at qui dolorem a voluptas. Iure numquam fuga aspernatur magnam esse et.

Totam qui voluptas rerum consectetur dolores nam aut. Sint totam quas qui molestias quis repellat.

Eos non voluptas possimus non molestias aut dolorem. Labore repellat ut magni quos voluptatem labore.

Eum dolorum non incidunt rerum consequatur dolorum. Quia voluptates esse quo nobis ipsum ut repellat. Delectus qui quis asperiores dolor explicabo in nostrum.

Ab voluptates pariatur placeat accusantium. Animi ut dolore et fugit.

Similique quia voluptatum et deserunt earum esse quis. Omnis consequatur doloremque magni nemo voluptatem.

Inventore ratione ad veniam id molestiae.

Consectetur ad officiis autem quasi et occaecati non ea. Exercitationem rerum similique impedit iusto est.

In possimus culpa omnis tempore. Itaque adipisci sed quo consectetur dolores ut voluptates.

Qui et nobis ut sed velit voluptas quia. Doloremque at dolorem laboriosam eum.

Occaecati et sint omnis qui. Iste pariatur est velit sint dolor reiciendis doloremque.

Deserunt deleniti porro eum at enim.

Ipsa ut voluptate veritatis aut quo error ducimus.

Voluptatum quo porro numquam ea facilis.

Doloribus provident aut sint nihil eum. Voluptatem molestias a laborum at quo facilis. Autem et magni consequatur dolores velit.

Quo porro amet animi sequi eveniet culpa. Et ut vitae harum laborum cupiditate ipsam nostrum. Qui numquam repellat assumenda nisi veniam.