GÜZELLİK SIRLARININ PAYLAŞILDIĞI DEFİLE...

Beuty Secrets'in sponsorluğunda gerçekleşen etkinlikte özel tasarımlar sergilendi.

 Swissotel’deki etkinliğe cemiyet hayatından çok sayıda isim katıldı. Beşincisi düzenlenen Beauty Secrets’ın moderatörlüğünü Seren Serengil üstlendi. Serengil, Genel Cerrah, Diyabet-Obezite Cerrahisi Uzmanı Oktay Banlı, Dermatoloji Uzmanı Erol Koç, Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Hilal Güçlü ve Diş Hekimi Mahir Südeman’la birlikte bir söyleşi gerçekleştirdi. Uzman doktorlar, Seren Serengil’in sorularını yanıtladı. Seren Serengil, aldatılmış, kocasından sevgi göremeyen, sorunlarını dile getiremeyen kadınların ve kadına dair projelerin her zaman yanında olduğunu belirtti. Etkinlikte, çeşitli defileler düzenlendi. Başkent Üniversitesi Tasarım Bölümü öğrencilerinin hazırladığı tasarımlar da, defile ile sunuldu. Öğrencilerin tasarımları izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

 Bu özel organizasyonda Dermatolog Prof. Dr.Erol Koç, Diş Hekimi Yalçın Genç, Estetisyen Şule Erkoçak, Obezite Cerrahisi Prf. Dr. Oktay Banlı, Estetik Cerrahisi Tuğba Güçlü ve Estetisyen Derya Afşaroğlu Kanal Ankara mikrofonlarına konuştu.

 Profesör Dermotolog Koç, " Burdan çıkan hanımlar yanlış bildikleri şeylerin doğrusunu öğrenmiş olarak dönüyorlar. Her seferinde yeni bir heyecan duyuyorum. Güzellik bir bütündür. Sadece yüz güzelliği veya fiziksel güzellik değil bütün olarak bir güzellik anlayışı , iyi olma halidir." dedi.

 Diş Hekimi Genç, güzelliği kişlinin kendini mutlu hissetmesi olarak tanımladı. Genç, hastalarının kendilerini nasıl mutlu hissediyorlarsa o yönde tedavi uyguladıklarını belirtti. 

 Estetisyen Erkoçak, her kadın ve erkeğin kendine bakması gerektiğini ve özen göstermesi gerektiğini vurguladı. 

 Obezite Cerrahı Banlı, mide ameliyatlarıyla ilgili olarak bu ameliyatların magazinel bir iş olmadığını fakat kadınlara kilo verdirmenin magazinel bir boyutu olduğunu vurguladı.

 Estetik Cerrahı Güçlü, güzelliğin kişinin enerjisi olduğunu belirtti. Güçlü, mesleğinin en zor yanının insanların beğenisine açık olması ve onay gerektirmesi olduğunu ifade etti. 

 Bir diğer estetisyen Derya Afşaroğlu'da güzelliğin kendini iyi hissetmek olduğunu vurguladı.

Haber: Merve Kılıç


Yorum Gönder

Yorumlar