Yeni Plaka Basım Atölyesine hayırlı olsun ziyareti

YENİ PLAKA BASIM ATÖLYESİ'NE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Mehmet Yiğiner, Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Plaka Basım Atölyesi'ni ziyaret eden Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'ya atölyedeki çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yiğiner, yakın zamanda yeni adresinde hizmete giren Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Plaka Basım Atölyesi'ni ziyaret eden Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı'ya atölyede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.


PLAKA BASIM ODASINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Plaka Basım Atölyesinin 28 Eylül 2020 tarihi itibariyle daha kaliteli, modern ve kullanışlı İskitler'deki yeni adresinden hizmet vermeye başladığını ifade eden Başkan Yiğiner, "Plakalarımızın basımını, boyamasını ve montajını yaparak, yeni yerimizden vatandaşlarımıza, Ankara'mıza hizmet vermeye başlamış bulunmaktayız. Amacımız; vatandaşlarımıza sunulan hizmet kalitesini ve hizmet değerini yükseltmek. Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odamıza ait yeni Plaka Basım Atölyemize hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ve kendilerine atölyemizi gezdirerek yapılan iş ve işlemlerle ilgili bilgi verdiğimiz Altındağ Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Asım Balcı’ya nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, görev ve çalışmalarında başarılar dilerim." dedi.

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı da yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Plaka Basım Atölyesi'nin başarılı hizmetler sergilemesi dileğiyle Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası'na, Ankara'ya hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Yorum Gönder

Yorumlar